Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Petíció a Csicsói vízvezeték felújítására

Több éven át tapasztaljuk, hogy a vízvezeték-hálózaton keresztül egyre gyakrabban jön ihatatlan, sárga színű víz, mely nem csak ivásra alkalmatlan, de fürdésre és mosásra sem használható. Ezt a tényt már sokszor jeleztük többen a vízvezeték tulajdonosa, a KomVak a.s. felé.

A bejelentések legtöbbször eddig telefonon történtek, melyekre a válasz az volt, hogy ki fogják tisztítani a vezetéket és a probléma megszűnik.  Sajnos tény az, hogy a csicsói vízvezeték több mint 90%-a 1965-ben épült. 

 Ezennel kérvényezem a KomVak a.s. – nál Csicsó lakosai nevében az ivóvízvezeték haladéktalan felújítását, mivel a vezeték oly mértékben elöregedett, hogy gyakoriak a meghibásodások, és a vízvezeték állapota miatt akár egészségre káros víz is folyhat, melyet ki is kell fizetnünk. 

A fent említett tények alapján kérem , támogassa kérvényemet aláírásával.  Csicsói képviselőtestület 2018.8.9.- ei ülésén támogatta kérvényem.

 Amennyiben támogatják az ügyet, kérném az aláíróívet kitölteni és eljuttatni a következő címre (postaládába):   946 19 Csicsó,  Petőfi utca 79 , 2018 szeptember 2- ig.

Lejjebb megtalálható a petíció, aláírási oldal, valamint az adatkezelési tájékoztató.

Minél többen írjuk alá, annál nagyobb súlya van a petíciónknak.

Mgr.Bödők Károly

Ha kérdése van keressen bizalommal:  0915 076474

Print Friendly, PDF & Email