Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Felháborító döntés is született a 2020.9.3-án tartott képviselőtestületi ülésen

Csicsó községháza

Falu életében meghatározó döntések születnek a képviselő testülti üléseken.

A legutóbbi ülés jegyzőkönyve és a határozatok 2020.10.1- én láttak napvilágot a www.cicov.sk oldalon, majdnem 1 hónappal a képviselő testületi ülés után. A szokványosnak mondató testületi ülésen lezajló protokoll pontok mellett, 3 dolgot mindenképp érdemes megemlíteni:

  • Ez úton is szeretnénk gratulálni Kálnoky Alajos gróf úrnak, hogy községünk önkormányzata díszpolgári címmel tisztelte meg.
  • Nagy örömünkre szolgál, hogy megújult az iskolaudvar, kialakításra került egy út menti autós megálló, valamint részben megújultak községünk közútjai. A Korrekt spol s.r.o. 2020.7.24-e körül már neki állt a felújítási munkálatoknak. Szerződés a település és a kivitelező között 2020.7.30.–án létesült. A képviselő testület 2020.9.3-án került tájékoztatásra a beruházás pontos nagyságáról. Utólag hagyta jóvá a képviselő testület 2020.9.3-án, hogy mennyi pénzbe kerül a már megvalósult invesztíció, melynek összértéke meghaladja a 110 000 EUR-t. Ekkor tudta meg a képviselő testület azt is, hogy ki a beruházás nyertes kivitelezője.  
  • Egy 3,8 hektáros termőföldet, melynek nemhivatalos becsült piaci értéke 19 000 EUR, elcserélt egy 1553 négyzetméteres beltelekre a kultúrház mellett , melynek nemhivatalos becsült értéke 15 530 EUR. Tulajdonosa a katolikus egyház.

A testületi ülésen jelenlévő képviselők ezúttal is az összes beterjesztést egyhangúlag elfogadták!!!            

Print Friendly, PDF & Email