Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Megalakult az új csicsói sportszervezet

Megtartotta éves taggyűlését a Csicsói futbalszervezet. A találkozó egyben jelölt állító és vezetőségválasztó volt az elkövetkező 4 évre.

Kollár Anikó pénztáros beszámolt az elmúlt 4 év pénzügyi alakulásáról.

2017 – ben a sportszervezet 3320 EUR támogatást kapott a községtől. 2018-ban csak úgy mint előző évben 3320 EUR – ból gazdálkodott. Pásztor László 2017 és 2018 -ban hathatós anyagi segítségével volt a felnőtt csapatnak edzője. Miután a csapat felkerült a 6. ligába nagyobb működési költségek merültek fel.  Község önkormányzata a 2019 – es támogatást 5000 EUR – ban határozta meg. 2020 a járványhelyzet miatt sajnos nehézkesen zajlott.  Ekkor idő és energia keletkezett  az öntözőrendszer kiépítésére. Minden évben homokkal és fűmaggal pótolják, frissítik a pálya állapotát.

2021 évben a nagycsapatnak 16 játékosa van.  Az U15 – ös csapat Ekellel közösen indult Csicsó színeiben. A közös csapatban 7-8 csicsói gyermek játszik.

Évek óta hiányzott egy emelvény a pálya mellől. 2021 őszén 60 fő részére kerül megépítésre egy lelátó készül.

Polgár Szabolcs felszólalásában megköszönte a volt vezetés munkáját. Megjegyezte, hogy a mostani sikerek 20 év munkájának gyümölcse. Nagy hang sújt szükséges helyezni a továbbiakban is  gyermekekkel való foglalkozásra. Ezt a munkát folytatni szükséges, hogy csicsói sportszervezet továbbra is fennmaradjon. Nehéz a helyzet, mert egyre kevesebb gyermek születik a régióban.  

Csicsói sportszervezet megválasztotta az elkövetkező 4 évre vezetőségét:

Megály Dávid – elnök

Klánik Gergely – alelnök

Misák Máté – titkár

Csóka Csaba

Kollár Anikó – gazdasági felelős

Pálfi Attila

Szép Imre

Sok sikert kívánunk az új vezetőségnek.

Print Friendly, PDF & Email