Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Mező András – képviselő

Facebook profil: Kattincs ide

Választási nagygyűlés 2022.10.25 Csicsó Kultúrház : Videó   

Bödők Károly bemutatóján elhagzott 2022.10.25.-én

9. Mező András – 36 éves

Egy Magyarországon működő autóipari beszállító világcégnek menezsere. Jelenleg településünk alpolgármestere

 

A vidóban elhangzott kampánygyűlés végén nem volt mód kérdezni és válaszolni az alaptalannak tűnő vádakra, mert az ülést bezárta Németh Andrea.  Így megkérdeztük Bödők Károly polgármester jelöltet, hogy reflektáljon az elhangzottakra. A következő választ kaptuk:

1. Alpolgármester úr gyermeke még papiron sem jár a csicsói óvodába. Az elmúlt pár hónapban költözött Csicsóra. Innen jár a Sopron melletti munkahelyére. Csicsón állandó lakhelye van, viszont nem élt a faluban. Csupán hétvégén jött, legtöbbször szombaton délután haza Sopronból szüleihez. Ezt bizonyítja a facebook profilja bejegyzése is.  Vasárnap délelőtt kántorként tevékenykedett a református egyháznál.  Maximum 2 órát töltött a csicsói református templomban, majd nagy valószínűséggel családjához csatlakozott.

2. Alpolgármester úr csupán üresen vádaskodott, nem támasztotta alá mondanivalóját tényel.

3. Bizonyított tény, hogy Földes Csaba polgármester úr pénzbüntetést kapott és többször figyelmeztették hivatalok, mert jogsértéseket találtak a község ügyvezetésében. Példaként hoznám fel azt a tényt, hogy a község kültéri útjai vágott aszfaltal voltak felújítva. Polgármester úr pénzbírságot kapott azért, mert más vagyonába ruházta a község pénzét. Olyan utakat újíttatott fel, melyek nem a település tulajdonában vannak. Ha megnézzük ma, a pár évvel ezelőtt felújított utakat több mint 35 000 EUR értékben, romos állapotban vannak. Ezért a képviselő testületből senki nem szólt polgármester úrnak. Miért?

 

Print Friendly, PDF & Email