Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Tűzoltóverseny 2019.május 25.

Kis falunkban hosszú idő után megrendezésre került a tűzoltók járási versenye, melyen 16 csapat vett részt. Férfi, fiú és lány csapatok is megméretették tudásukat, ügyességüket. A verseny létrejöttét Vida Aranka a Jolán Panzió tulajdonosa kezdeményezte. A lánglovagokat szép környezet fogadta a helyi Gáspár Sámuel Alapiskola sportpályáján, melyre a megközelítést Kálnoky Alajos gróf engedélyezte a kastélyparkon keresztül. A verseny lebonyolítását és a szervezést, a helyi önkéntes tűzoltók biztosították Szép László tűzoltóparancsnok vezetésével. Köszönjük mindenkinek a részvételt és a remek szervezést.

A sportpályára látogatók családias hangulatú, izgalmas találkozót láthattak, melyen elsősorban a tartalmasan, jókedvben eltöltött órák számítottak. Ezért a verseny eredményét sem közöljük, mert győzött ugyan a legjobb, viszont mindenki gazdag élményekkel tért haza.

Jövőre már megmérettetik magukat a csicsói önkéntesek lelkes csapata is, akik két hete vehették át a tűzoltásban és a versenyben is használatos vízszivattyút.

Print Friendly, PDF & Email