Csicsó közösségének honlapja

Pályázati felhívás

                                                                                                FELHÍVÁS

A Gáspár Sámuel Polgári Társulás

2014. március  11 - én
meghirdeti  pályázatát a Csicsói hagyományok témában

Csicsó múltj - jelene – jövője címmel


A pályázat célcsoportjai és a benyújtás feltételei :
A hagyományok, történelmi feldolgozások, jelen élő kultúra dokumentálásával, gyűjtésével, feldolgozásával, jövőbeli tervekkel, tanulmányokkal , elképzelésekkel pályázhatnak az alapiskola diákjai  egyénileg vagy csoportosan.
Nem lehet  pályázni: Már megjelent, publikált  írásokkal, kutatásokkal. Ezen írások részanyagai a forrás feltüntetése után használhatók.  A pályázatot a társulás nem küldi vissza, és  fenntartja a jogot, hogy a beérkező pályázatok a közösség kincsei legyenek.

Szempontok a pályaművek elkészítéséhez
A benyújtható pályaművek típusai:
1. EREDETI GYŰJTÖTT ANYAGOK KÖZLÉSE Minél gazdagabb gyűjtési dokumentáció elkészítése, a gyűjtött anyag alapos bemutatása és gyűjtött anyag részletes közlése (hangzó, szöveges, képi, ).

A pályamunkák értékelése és a díjazás elvei:
Az értékelő bizottság mindenekelőtt az eredeti gyűjtésekre, feldolgozásokra gondolatokra  , ösztönzi a pályázót. A pályaművek értékelésére vonatkozó feltételeket a szakmai bíráló bizottság határozza meg. A  legjobb pályázatokat  a szakmai zsűri  a Gáspár Sámuel Polgári Társulás lehetőségeihez mérten díjakkal ismeri el. A zsűrizés alapelvei a következők:

 A zsűri által értékelt pályaművek mindegyikét a Csicsói Gáspár SámuelAalapiskola és Óvoda könyvtárában  helyezzük el és ettől fogva a pályamű a jövő kutatóinak szabadon áll rendelkezésére és kutathatóvá válik. A pályaművek  alapját képezhetik a későbbiekben szakmai tanulmányok és publikálható anyagok készítésének. A pályázatra beadott anyagokat  helyi szervek, orgánumok megőrizhetik és adattáraikba másolatként elhelyezhetik, a tágabb kutathatóság érdekében online felületekre is elhelyezhetik (http://zscicov.edupage.org, http://www.csicso.eu,  Facebook, www. cicov.sk).

Formai kritériumok
Terjedelem. Minimum feltétel van, maximum feltétel nincs. Az eredeti gyűjtés egyszerű közlése esetén, a szöveges (szkennelt), filmes vagy hangos anyagokat kérjük egy minimum 3 oldalas szöveges bemutatás (Bevezető) kíséretében benyújtani. A szöveges bemutatásban minden olyan a pályázatban szereplő anyagra vonatkozó adatot kérünk megadni, melyre a pályázó szert tett a gyűjtés során, pl. név, helyszín, technika, méretek, és/vagy a pályázat tárgyát szorosan magyarázó és alapvető jellemzők, amelyek nélkül a forrás értelmezhetetlen, vagy csak nehezen értelmezhető. Az anyagot értelmező Bevezetőt követően helyezzük el ez esetben a fotókat, filmeket és másolt (szkennelt) lapokat, magát a pályázati dokumentációt.
Szöveg formai jellemzői: 12-es betűméret, New Times Roman betűtípus, másfeles sortávolság, jól olvasható és áttekinthetően tagolt szöveg, fiatalabb pályázóknál számítógép használat hiányában a szép kézírást is elfogadjuk.
Technikai elvárás a képek és filmek esetén: a film és kép tömörített formában csatolandó az elektronikusan beküldött változatban; a CD-t és DVD-t mellékeljék a pályázathoz.
A pályázatra való jelentkezés:
- A pályázatra előzetes jelentkezés 2014. március  31. (hétfő) éjfélig szükséges írásban. az alapiskola titkárságán bejelentkezési adatlapon, amelyet az alapiskola titkársága biztosít.

A pályázat benyújtási  határideje: 2014. május 30. ( Péntek )

A benyújtás módja és helye:
A pályaművet 2 példányban papírformátumban és lehetőség szerint elektronikusan is kérjük benyújtani:

- SZEMÉLYESEN A Csicsói Gáspár Sámuel Alapiskola és Óvoda titkárságán IRODAVEZETŐNÉL (TEL. +421 35 7795288) a 946 19 Csicsó Fő utca 286/2
- a CD és/vagy DVD mellékleteket mindkét fenti benyújtási mód esetén kérjük 1 példányban az írásos anyaghoz csatolni!
- ELEKTRONIKUS BENYÚJTÁS LEHETŐSÉG SZERINT, NEM KÖTELEZŐ:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
- A mellékleteket tömörített formában kérjük.
- A levél tárgymezőjében kérjük feltüntetni az előzetes regisztrációkor kapott pályázati azonosítószámot.
Eredményhirdetés várhatóan: 2014. június  végén a Gáspár Sámuel Alapiskolában és Óvodában, Csicsón. Az eseményről pályázóink értesítést kapnak elektronikus postafiókjukba vagy személyesen. A Pályázatot nem elektronikus úton benyújtó pályázóinkat is kérjük tájékozódjanak az iskola titkárságán.
A pályázati felhívás helye és egyéb tudnivalók:
Gáspár Sámuel Alapiskola és Óvoda hivatalos honlapján valamint a www.csicso.eu weblap jobboldali menüsávban nyitható meg az  Pályázat Felhívás teljes szövege, további információk.
További információ:  a Gáspár Sámuel Alapiskola és Óvoda titkárságán illetve  az alapiskola tanárainál.

 

 


Nem tudja elolvasni a dokumentumot? Kattintson ide


 

Kukkonia

Információ

Kommunális szemét elszállításának időpontjai 2017 - ben

 

2017. január 06

2017. január 20

2017. február 03

2017. február 17

2017 marcius 03

2017 marcius 17

2017 marcius 31

2017 aprilis 14 

2017 aprilis 28

2017 május 12

2017 május 26

2017 június 09

2017 június 23

2017 július 07

2017 július 21

2017 auguszt 04

2017 auguszt 18

2017 szeptember 10

2017 szeptember 15

2017 szeptember 29

2017 október 13

2017 október 27

2017 november 10

2017 november 24

2017 december 08

2017 december 22

 

( forrás : www.cicov.sk )