Csicsó közösségének honlapja

Koen napközis tábor Csicsó 2017 Július 3-7

A Csicsói Református Egyházközség és Csicsó Község Önkormányzata 2017. Július 3-7 között /hétfő-péntek/ KOEN nyári napközis tábort szervez naponta 9,00-16,00 között a helyi általános iskolában. A tábor délelőtti részében vallási történetekkel és énekkel ismerkedhetnek a gyermekek és fiatalok, míg a délutáni részben a szabadidő, sport és kézműveskedés, illetve egyéb érdekes foglalatosságok kapnak helyet. A táborba 3 éves kortól 14 éves korig lehet jelentkezni, a foglalkozások korcsoportok szerint három csoportban folynak majd. A tábor díja 15 €, testvérek esetében a második testvér csak 10 €-t, míg a harmadik testvér már csak 7 €-t fizet. A befizetett összeg magában foglalja a tábori foglalkozások költségeit, a tízórai, ebéd és uzsonna árát is. Jelentkezni 2017. június 20-ig lehet, a tábor díjának befizetését pedig 2017. június 25-ig lehet rendezni. Június 25-e után jelentkezést már nem áll módunkban fogadni!
Jelentkezés a 0908/616108-as számon Lévai Zsuzsánál, a tábordíj befizetése a gyülekezet pénztárosánál, Terdy Saroltánál lehetséges a megadott határidőkig.

Vannak nehezebb helyzetben lévő családok, akiket szeretnénk segiteni. Várunk olyan családok jelentkezését, akik átvállalnák néhány gyermek táborozási költségét, ezzel is segitve közösségünk épülését. Várjuk ez ügyben a felajánlásokat.  


Mindenkit szeretettel várnak a szervezők.