Csicsó közösségének honlapja

Family Park - Kirándulás 2015 augusztus 9.

2015. augusztus 9-én, vasárnap, egynapos autóbusz kirándulást szervezünk Ausztria legynagyobb szabadidő parkjába  FAMILY PARKBA.

A négy különböző tematikus élményterületen, a "Kalandvárban", a "Meseerdőben", a "Kalandszigeten" és a "Tanyán" mindenki megtalálhatja a neki megfelelő szórakozást.

Számtalan játék lehetőség várja itt a kicsi és nagyobb gyerekeket. Sárkányvasút, hullámvasút, körhinta, malacvasút, traktorvasút, Kacsa-körhinta. A mókás erdei futam nagyszerű lehetőséget kínál arra, hogy a gyerekek vaddisznók és rókák hátán galoppozzanak. A Sárkánybarlangban egy "igazi" sárkánnyal találkozhatnak. A bátrak kipróbálhatják az óriási Templom-csúszdát , a Krokó-vízipályát és az "Isteni villám" hullámvasútat. Az Őrült madárijesztő mindenkit nevetésre késztet.
A gyerekek több mászólabirintus közül választhatnak, de találunk itt vadasparkot is állatsimogatóval.

2015 újdonsága
Leonardo da Vinci élményvilág: Leonardo repülőgépe
Az új látványosság Leonardo repülőszerkezetét formázza, főbb részei a tartóváz és az azon keresztirányban fekvő lengőkar, melynek egyik végében 12 egyszemélyes ülés található.
Az indulás után a kar a levegőbe emelkedik, és a tartóváz körül forogni kezd, a gondola egészen 22 méteres magasságig repül, mielőtt újra a mélybe ereszkedne. Az oldalsó irányítószárny segítségével minden utas saját kezűleg irányíthatja a gondoláját, valamint hangulatától és ügyességétől függően oldalirányban hintázhat, akár egészen az átfordulásig.
Nemcsak a mester repülőgépét lehet kipróbálni, hanem a mediterrán növényzettel és akvadukttal autentikussá tett Piazza da Vincin is lehet sétálni. Ráadásul Leonardo többi találmánya, például a fából készült daru és a kanalas kotrógép modell formájában csodálható meg a korhűen kialakított téren és rengeteg egyéb érdekesség is várja az egész családot.

A részvételi díj 9 euró személyenként. Jelentkezni a Csicsói kultúrházban lehet naponta munkaidőben.