Csicsó közösségének honlapja

Baba Mama Klub

A kisgyermekes anyukák gyakran áldozatot vállalva kiszorulnak a társadalmi és közösségi életből.

Közösségben lenni jó, feltöltődést jelent.

A Csicsói Református Egyházközség kezdeményezésére, Csicsó községgel karöltve 2013. október közepétől, Baba - Mama Klub indult. A klub keretein belül lehetőség nyílik arra, hogy a kisgyermekes szülők egymással megosszák tapasztalataikat, mindennapi nehézségeiket, lelkileg feltöltődjenek és gyermekeik szokják a közösséget. Az ország- és világszerte működő Baba - Mama Klubokhoz hasonlóan, a helyi klubban is mondókákkal és gyermekénekekkel szeretnénk fejleszteni a picik ritmus- és zenei érzékét, valamint beszédét. Közös játszással, sétákkal kellemes közös élményekre törekszünk.
Reményünk szerint pici benti csúszda, hintaló, játéksátor és más eszközök segítségével is majd lehetőség nyílik a gyermekek mozgásigényének kielégítésére. Különösen a zordabb időjárás megjelenésével hajlamossá válunk arra, hogy elzárkózzunk a külvilágtól.

Reméljük, hogy a Baba - Mama Klub egy kis üde színfoltja lesz a csicsói anyukák hétköznapjainak.

Ezúton is megragadnám az alkalmat arra, hogy szeretettel hívjak minden kedves szülőt, akinek óvodás kor alatti gyermeke/gyermekei vannak. Találkozásainkra minden szerdán 15:30-tól 17:00-ig kerül sor a helyi Gáspár Sámuel Alapiskola egyik földszinti termében. A Facebook internetes közösségi oldalon

is megtalálhatók vagyunk. Aki szeretne friss információkat a csoport működésével kapcsolatban nevem alatt megtalálja Baba - Mama Klubunkat és kérheti felvételét.

Lévai Zsuzsa